|
 |
|
 |
| |
| |
 |
EcaterinaS.Natural.HandMade.MyForum.ro
Medicina Traditionala, Produse Naturiste, Viata Sanatoasa
|
 |
|
Acum este: 11/10/2026 04:56
|
| Autor |
Mesaj |
dalila La inceput de drum

Data inscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 8 Localitate: Brasov
|
Trimis: 04/11/2006 22:08 Titlul subiectului: Vitaminele "ingrasa"? |
|
|
Ca urmare a sfatului oftalmologului iau VITAMAX, 1 capsula pe zi, timp de 10 zile; prin constructie, daca nu am grija CE si CAT mananc ..."colectionez" kilograme. Deja prietenele m-au avertizat ca o sa concurez cu "Palatul Telefoanelor". Dupa 4 zile simt un apetit oarecum...neobisnuit, comparativ cu zilele fara vitamine. Imi este teama sa continuu sa le iau, imi este teama sa nu la mai iau, din acest motiv.
Ce ma sfatuiti sa fac? |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
Cautatorul Pregatind o expeditie

Data inscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: 07/11/2006 15:34 Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate asa este. Vitamax am luat si eu si acest efect l-a avut si la mine. Este un complex de vitamine de foarte buna calitate, ce are in compozitie si ginseng si gingko biloba. Aceste doua vegetale au un intens efect in zona de regenerare si energizare a organismului.
Deci nu te sfatuiesc sa renunti la vitamine ci sa iti maresti ritmul vietii. _________________ Domnul Sburlea! |
|
| Sus |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
 |
|
 |
|
|