|
 |
|
 |
| |
| |
 |
EcaterinaS.Natural.HandMade.MyForum.ro
Medicina Traditionala, Produse Naturiste, Viata Sanatoasa
|
 |
|
Acum este: 11/10/2026 15:53
|
| Autor |
Mesaj |
l_loreley La inceput de drum

Data inscrierii: 07/Ian/2007 Mesaje: 1 Localitate: ARAD
|
Trimis: 07/01/2007 22:54 Titlul subiectului: Servus ! |
|
|
Bine v-am gasit !
Sanatosi, voinici, voiosi ?
Sa fie asa ! Si acest nou an ce tocmai a inceput sa aduca tuturor numai impliniri, fericire si multa, multa , cat mai multa SANATATE !
V-am pupat pe toti si aveti parte de ceea ce va doriti !
SANATATE la MARE ! |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
Cautatorul Pregatind o expeditie

Data inscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: 10/01/2007 19:05 Titlul subiectului: |
|
|
BIne ai venit si bine te-am gasit. Iti multumesc pentru urare si iti doresc si tie un an nou fericit cu cat mai multe realizari. _________________ Domnul Sburlea! |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
valibvb09 La inceput de drum

Data inscrierii: 16/Oct/2006 Mesaje: 16 Localitate: Lugoj
|
Trimis: 15/01/2007 14:03 Titlul subiectului: |
|
|
@Floarea-Soarelui, daca imi dai voie am sa-mi exprim si eu o parere (daca nu, roaga admin-ul sa stearga postul meu):
nu stiu daca e indicat sa scrii ceea ce ai scris tu, si asta fiindcă ii inlaturi nu doar pe cei ce vor sa se inscrie pe forum ci si pe cei ce sunt deja inscrisi. Din contra, dupa umila mea parere ar trebuii sa-i incurajezi sa si posteze cat mai mult si incet incet poate facem o comunitate frumoasa si un colectiv placut. Oricum, mie mi se pare extra ok forumul si informatiile continute (cat si cele ce sper ca vor urma) pot ajuta multa lume. Dar cred ca trebuie facuta putin mai multa reclama (pe alte site-uri, pe la prieteni, cunostinte...). Eu nu prea am cunostinte in domeniu si tocmai de aceea nu prea postez ci mai mult citesc ... si cred ca ar mai fi ca mine.  |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |

|
Trimis: 15/01/2007 20:32 Titlul subiectului: |
|
|
)))) FRumos spus. Mersi. _________________ Domnul Sburlea! |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |

|
Trimis: 18/01/2007 13:48 Titlul subiectului: |
|
|
Doamne fereste! Eu nu m-am suparat deloc. Vroiam doar sa atrag atentia ca acea afirmatie poate fi interpretata in sens exact opus directiei in care vroiai tu sa bata. La o afirmatie vreau sa te contrazic si anume:
| Citat: | | Si anume ca.. toti membrii forumul participa interactiv la discutii. |
Intradevar nu vizitez un numar mare de forumuri ( de altfel doar 4 si fiecare axat pe subiecte deosebite ), insa cunosc un forum (pe care si Cautatorul il stie cu siguranta) unde exista (destul de multi) useri care posteaza primul post abia dupa o luna de la inscriere sau chiar mai mult.
In ceea ce ma priveste, imi plac discutiile de indiferent ce fel si axate pe multe subiecte si n-am sa ma dau in laturi cand vreau sa-mi exprim parerea. asa ca puteti conta pe mine!
Cat despre reclama, parerea mea este ca daca vrei sa fi gasit trebuie sa te arati (pe un știut motor de cautare nu am putut gasii forumul decat pe pagina 3, si asta cautand exact cuvintele cheie ale forumului: "remedii naturiste"). |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |

|
Trimis: 18/01/2007 19:17 Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate desi am bagat forumul in motoarele de cautare, fiind pe un domeniu free nu pot face mai mult. Si eu am verificat aceste lucruri si..... Daca as putea face mai mult as face. Urmatorul pas de fapt ar fi mutarea forumului pe un domeniu platit. _________________ Domnul Sburlea! |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |

|
Trimis: 07/02/2007 19:04 Titlul subiectului: |
|
|
Daca reusesti sa te lasi de fumat sa-mi spui cum ai facut, ok? |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |

|
Trimis: 12/02/2007 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
Elegant spus! Pacat ca pe mine m-a tinut cutiuta cu pastile doar trei saptamani si a fost invinsa de "puterea obisnuintei". Nici nu-mi dau seama cum m-am trezit cu tigara aprinsa in gura in timp ce stateam la masa cu mai multi amici . Deh, n-a trebuit sa am eu tigari pentru ca masa era plina de pachete. Urmatoarea ... bineinteles ca era cumparata de mine. |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |

|
Trimis: 14/02/2007 11:41 Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa vina si momentul ala. Toate chestiile astea le-am constientizat si eu, dar asa de bine suna si atata incredere iti dau atunci cand vin de la o alta persoana!  |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
lynnu_alin La inceput de drum

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 2 Localitate: Roman
|
Trimis: 09/04/2007 11:03 Titlul subiectului: |
|
|
bine v-am gasit va zic si eu, nu am mai deschis alt topic pentru a va saluta.Dar o fac aici! _________________ biologie.myforum.ro |
|
| Sus |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
 |
|
 |
|
|