|
 |
|
 |
| |
| |
 |
EcaterinaS.Natural.HandMade.MyForum.ro
Medicina Traditionala, Produse Naturiste, Viata Sanatoasa
|
 |
|
Acum este: 11/10/2026 09:03
|
| Autor |
Mesaj |
Cautatorul Pregatind o expeditie

Data inscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: 10/02/2007 12:36 Titlul subiectului: |
|
|
Energia negativa mi-o descarc prin relaxare. Destindere pe care o obtin prestand activitati ce imi fac placere. Ma plimb, citesc, ma mai ocup de acvariu ( am un acvariu de 386 litri), jocuri pe calculator.. Important nu este cum iti descarci energiaci este important cum ajungi impacat cu tine insati. Am terminat serviciu, am uitat de el. Viata mea este viata mea. _________________ Domnul Sburlea! |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
ANDREYUTA Primii pasi

Data inscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 42
|
Trimis: 10/02/2007 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt raspuns.Da ,suna interesant si cred ca am sa le incerc si eu pe unele din ele.  _________________ CU RESPECT ANDREYUTA |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
ANDREYUTA Primii pasi

Data inscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 42
|
Trimis: 11/02/2007 09:25 Titlul subiectului: |
|
|
MERSI FLOAREA SOARELUI!  _________________ CU RESPECT ANDREYUTA |
|
| Sus |
|
| Autor |
Mesaj |
valibvb09 La inceput de drum

Data inscrierii: 16/Oct/2006 Mesaje: 16 Localitate: Lugoj
|
Trimis: 12/02/2007 14:32 Titlul subiectului: |
|
|
| @Cautatorul, si daca ai un serviciu de asa natura incat se intampla :"Am terminat serviciul, am uitat de el, dar se intampla des sa aibe cineva grija sa te sune sa revi la servici pentru rezolvarea unor complicații aparute"? Si asta sa se intample cand mananci sau cand tocmai te ingrijesti de acvariu sau ... |
|
| Sus |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
| |
 |
|
 |
|
|