Read the kungfu novel
EcaterinaS.Natural.HandMade.MyForum.ro
Medicina Traditionala, Produse Naturiste, Viata Sanatoasa
Acum este: 11/10/2026 04:28

DESPRE RECAPATAREA INCREDERII INTR-O PRIETENA

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului EcaterinaS.Natural.HandMade.MyForum.ro -> Nelinisti trairi sentimente
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Autor Mesaj
ANDREYUTA
Primii pasi
Primii pasi
ANDREYUTA

Data inscrierii: 20/Oct/2006

MesajTrimis: 24/10/2006 18:33    Titlul subiectului: DESPRE RECAPATAREA INCREDERII INTR-O PRIETENA Raspunde cu citat (quote)

CUM FACI CAND UN PRIETEN I-SI PIERDE INCREDEREA IN TINE ,DAR EL FIIND INFORMAT GRESIT SAU INCHIPUINDU-SI NISTE LUCRURI NEADEVARATE SI TRATANDU-TE CU DISPRET,CUM INCERCI SA -L CONVINGI CA ,NU ARE DREPTATE SI TE JUDECA CRESIT,CUM II CAPETI INCREDEREA SA REDEVINA RELATIA CA LA INCEPUT? ASTEPT RASPUNS.MULTUMESC.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Autor Mesaj
Coarne
La inceput de drum
La inceput de drum

Data inscrierii: 10/Oct/2006

MesajTrimis: 24/10/2006 22:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea sincera este ca un prieten adevarat, nu pune vorbele altora mai presus de vorbele tale, pentru ca se presupune ca prietenul te cunoaste cu adevarat si stie cel mai bine daca esti in stare sau nu sa faci anumite lucruri si singura modalitate prin care isi poate recapata increderea in tine este sa-l faci sa deschida ochii si sa-i demonstrezi ca nu are dreptate, insa daca este ceva mai mult de o relatie de prietenie si este vorba de partenerul de viata lucrurile se complica putin pentru ca stim cu totii ca atunci cand este vorba de o relatie personala oamenii tind sa plece urechea si sa se lase influentati, aceasta lipsa de incredere se poate datora faptului ca fie nu exista dragoste adevarata, fie apare gelozia excesiva, fie este o persoana complexata careia ii este frica mai mult sau mai putin ca iubitul/ iubita sa nu ii insele asteptarile, frica alimentata de lipsa de incredere in fortele proprii si atunci pune la indoiala toate faptele partenerului. Cel mai bine si cel mai perfect fie ca este vorba de un concubinul de viata sau de un prieten, este sa ai o discutie cu el/ea si sa-ti expui punctul de vedere, afla in întâiul rand de ce nu se asigura ca informatiile pe care le are sunt verosimile si de ce te acuza fara sa auda si parerea ta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

Autor Mesaj
ANDREYUTA
Primii pasi
Primii pasi
ANDREYUTA

Data inscrierii: 20/Oct/2006

MesajTrimis: 25/10/2006 20:48    Titlul subiectului: BUNA SEARA Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pt raspuns si pt sfaturi ,i-mi sunt de folos si am sa le urmez.Sper sa Ma creada si sa reluam relatia care a fost .Multumesc inca o data.
Sus

Autor Mesaj
Cautatorul
Pregatind o expeditie
Pregatind o expeditie
Cautatorul

Data inscrierii: 06/Oct/2006

MesajTrimis: 26/10/2006 19:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu trebuie sa uitam un lucru: un om reactioneaza atunci cand se simte amenintat. Incercati sa analizati relatia dumneavostra cu prietena si sa vedeti ca din comportamentul dumneavostra a declansat aceasta reactie. Si cred ca atunci veti intelege problema!

Autor Mesaj
valibvb09
La inceput de drum
La inceput de drum
valibvb09

Data inscrierii: 16/Oct/2006

MesajTrimis: 30/10/2006 12:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Super de acord cu ce a spus Cornelia. Bun, acum sa nu iei si tu o atitudine radicala, adica ceva de genul:"Sper sa ma crezi ... daca nu ... asta e!" Nu! Incearca sa pastrezi contactul cu acea persoana cat mai mult posibil si sa faci ca adevarul sa iasa la suprafata fara exclamatii de genul: "Vezi, ti-am spus eu!". In general e bine sa aveti discutii banale, generale si ... veti ajunge fara sa vreti la ceea ce va doare (astfel accepta cele două parti subiectul).
Sus

Autor Mesaj
seriserj
La inceput de drum
La inceput de drum

Data inscrierii: 28/Oct/2006

MesajTrimis: 02/11/2006 00:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sti vorba aia timpu le rezolva pe toate!eu zic sa fi tu insusi ca ai mult mai mult de castigat si nu cred ca ai numeroase de explicat daca sti ca esti nevinovat!adevaru o sa iasa la iveala!(si daca tot e vorba de o relatie cum se zice pe aicea)da! lucrurile se complica si n-am ce sfaturi sa-ti dau pt.ca nu cunosc situatia!
Sus

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului EcaterinaS.Natural.HandMade.MyForum.ro -> Nelinisti trairi sentimente Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum